Aptilo Service Management Platform får nytt stöd för Internet of Things

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120910/559670 )

Det är fortfarande vanligt att IoT applikationer byggs som vertikala silon med syfte att bara stödja en speciell applikation för en viss typ av uppkopplade saker eller device.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120910/559670 )

Det är fortfarande vanligt att IoT applikationer byggs som vertikala silon med syfte att bara stödja en speciell applikation för en viss typ av uppkopplade saker eller device. Aptilo’s skalbara IoT plattform, Aptilo SMP IoT, erbjuder återanvändbar horisontell funktionalitet för vertikala applikationer vilket ger kortare tid till lansering och lägre utvecklingskostnad. Aptilo SMP IoT möjliggör uppkoppling och informationsutbyte mellan olika typer av uppkopplade saker genom olika typer av nätverk och IoT applikationer.

Aptilo SMP IoT är byggt runt ett flexibelt API adapter koncept och en kraftfull regel motor med konfigurerbar logik. Andra byggstenar inkluderar autentisering, policy kontroll, provisionering, data uppsamling, visualisering och analysverktyg. Plattformen stödjer också olika sätt att ta betalt inklusive de nya moderna affärsmodellerna där en användare betalar per användning istället för att köpa själva produkten.

-Vi har tillbringat de senaste 15 åren med att hjälpa operatörer att på ett säkert sätt kontrollera nätåtkomst, upplevelsen och betalning för användare och device uppkopplade till Wi-Fi nätverk, säger Jan Sjönell, VP Internet of Things på Aptilo Networks. Några av våra kunder levererar redan Wi-Fi-baserade IoT tjänster genom Aptilo Service Management Platform. Vi tar nu detta till nästa nivå när vi adderar IoT-specifika protokoll och funktioner till vår plattform.

Träffa Aptilo i monter F715 på IoT Solutions World Congress i Barcelona.

Om Aptilo Networks
Aptilo Networks är en ledande aktör inom system för hantering av operatörers datatjänster med avancerade funktioner för att kontrollera tillgång till Internet, styra användarupplevelsen och ta betalt. Aptilo Service Management Platform™ (SMP) har förintegrerade funktioner för att maximera funktionalitet och snabba driftsättningar, och samtidigt minimera påverkan på befintliga system. Med over 100 operatörskunder i mer än 70 länder, har Aptilo blivit världsledande inom hantering av storskaliga Wi-Fi hotspots, samt avlastning av operatörers 3G/4G datatjänster till Wi-Fi och är en kritisk komponent inom Wi-Fi Calling (Voice over Wi-Fi) och Internet of Things (IoT). För ytterligare information, se http://www.aptilo.com

SOURCE Aptilo Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *