En halv miljon får Wi-Fi i Londons tunnelbana genom 3UK och Aptilo

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120910/559670 )

3UK har fått en avsevärd ökning av användare månad för månad sedan Wi-Fi tjänsten lanserades 2014.

Tjänsten har varit populär med en hög andel återkommande användare, vilket har märkts i en ökad kundlojalitet, speciellt bland pendlare.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120910/559670 )

3UK har fått en avsevärd ökning av användare månad för månad sedan Wi-Fi tjänsten lanserades 2014.

Tjänsten har varit populär med en hög andel återkommande användare, vilket har märkts i en ökad kundlojalitet, speciellt bland pendlare.

3UK, som innan lanseringen inte hade någon Wi-Fi erfarenhet, byggde upp sin Wi-Fi tjänst från grunden med hjälp av Aptilo Managed Service™ och ett existerande Wi-Fi nätverk i Londons tunnelbana från Virgin Media. Mobilanvändare i tunnelbanestationerna kan registrera sig för tjänsten genom en web portal som integrerats med 3UKs kundsystem. När användaren väl är registrerad, kommer Aptilo’s lösning ihåg användaren vilket ger en automatisk login vid återkommande besök.

Wi-Fi nätet har mycket hög kapacitet och bryggar gapet mellan 3UKs ledande 4G mobilnätverk och tunnelbanestationerna där mobiltäckning kan vara svår att uppnå.

– Detta är en klar win-win för 3UK, säger Frédéric Servat, Regional Account Director EMEA på Aptilo Networks. De skär kostnader genom att utnyttja ett tredjeparts nätverk och kan erbjuda en Wi-Fi-tjänst som är fullt integrerad med deras existerande mobila bredband.

Om Aptilo Managed Service: https://www.aptilo.com/aptilo-manage-service-cloud

Om Aptilo SMP: https://www.aptilo.com/aptilo-service-management

Om Aptilo Networks
Aptilo Networks är en ledande aktör inom system för hantering av operatörers datatjänster med avancerade funktioner för att kontrollera tillgång till Internet, styra användarupplevelsen och ta betalt. Aptilo Service Management Platform™ (SMP) har förintegrerade funktioner för att maximera funktionalitet och snabba driftsättningar, och samtidigt minimera påverkan på befintliga system. Med over 100 operatörskunder i mer än 70 länder, har Aptilo blivit världsledande inom hantering av storskaliga Wi-Fi hotspots, samt avlastning av operatörers 3G/4G datatjänster till Wi-Fi och är en kritisk komponent inom Wi-Fi Calling (Voice over Wi-Fi) och Internet of Things (IoT). För ytterligare information, se www.aptilo.com

SOURCE Aptilo Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *