NTTBP väljer Aptilo för att hantera sina Wi-Fi tjänster

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120910/559670 )

I samarbete med den japanska systemintegratören NS Solution har Aptilo levererat sitt världsledande system, Aptilo Service Management Platform™ (SMP), för hantering av operatörers Wi-Fi-tjänster.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120910/559670 )

I samarbete med den japanska systemintegratören NS Solution har Aptilo levererat sitt världsledande system, Aptilo Service Management Platform™ (SMP), för hantering av operatörers Wi-Fi-tjänster. Med hjälp av Aptilo SMP kan NTTBP hjälpa sina kunder, som inkluderar virtuella operatörskunder (MVNO), att leverera Wi-Fi tjänster baserat på NTTBPs infrastruktur. Aptilo SMP säkerställer en säker inloggning av användare och möjliggör en leverans av tjänster enligt användarens abonnemang med sin operatör (MVNO).

-Möjligheten att erbjuda attraktiva Wi-Fi tjänster skapar nya intäktsmöjligheter och utökar NTTBPs utbud av tjänster och produkter, säger Toshiya Masuzawa, Senior Vice President Marketing Strategy Department på NTTBP. Vi ser fram emot att rulla ut avancerade, enhetliga och funktionsrika Wi-Fi tjänster till våra kunder på Aptilos plattform. Aptilos dokumenterade förmåga och historik i att hantera operatörers storskaliga Wi-Fi tjänster gör dem till det rätta valet för NTTBP.

-Vi är stolta över att få samarbeta med marknadsledare som NTTBP och NS i att öka affärsmöjligheter inom Wi-Fi för deras kunder och partners i regionen, säger Paul Mikkelsen, CEO, Aptilo Networks.

Om Aptilo SMP: https://www.aptilo.com/aptilo-service-management

Om Aptilo Networks
Aptilo Networks är en ledande aktör inom system för hantering av operatörers datatjänster med avancerade funktioner för att kontrollera tillgång till Internet, styra användarupplevelsen och ta betalt. Aptilo Service Management Platform™ (SMP) har förintegrerade funktioner för att maximera funktionalitet och snabba driftsättningar, och samtidigt minimera påverkan på befintliga system. Med over 100 operatörskunder i mer än 70 länder, har Aptilo blivit världsledande inom hantering av storskaliga Wi-Fi hotspots, samt avlastning av operatörers 3G/4G datatjänster till Wi-Fi och är en kritisk komponent inom Wi-Fi Calling (Voice over Wi-Fi) och Internet of Things (IoT). För ytterligare information, se http://www.aptilo.com

För mer information kontakta:
Johan Terve, Marknadschef Aptilo Networks AB
Tel: 08-5089 8902, 070-202 53 00
E-post: johan.terve@aptilo.com

SOURCE Aptilo Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *