Vierde GTI-Award: ZTE wint de Innovatieve Solution en Applicatie-Award

ZTE’s praktische solution wordt vooral gebruikt in twee typische scenarioʹs in bestaande netwerken. Een daarvan is het leveren van vezelachtige draadloze ʹlast mileʹ-toegang, waarmee snelle netwerkimplementatie wordt ondersteund ter garantie van een hoog rendement op investering (ROI).

ZTE’s praktische solution wordt vooral gebruikt in twee typische scenarioʹs in bestaande netwerken. Een daarvan is het leveren van vezelachtige draadloze ʹlast mileʹ-toegang, waarmee snelle netwerkimplementatie wordt ondersteund ter garantie van een hoog rendement op investering (ROI). De andere is het reduceren van dataverkeer in grootstedelijke gebieden (waardevolle gebieden voor exploitanten) om de competitiviteit in capaciteit van exploitanten veilig te stellen. Vergeleken met de traditionele WBB-solutions, zijn er met de eWBB-solution verschillende nieuwe maatregelen gemoeid voor de capaciteitsverbetering en de opheffing van storing, waaronder 4×4 MIMO, Grootschalige MIMO, hoge-orde modulatie, Neat Cell, en samenvoeging van serviceproviders (Carrier Aggregation (CA)). De eWBB-solution ondersteunt VPN en IPsec-functies voor bedrijfsapplicaties maar ook band 38/39/40/41/42/43 CPEʹs, datakaarten, en Pocket WiFi.

Bai Yanmin, VP van ZTE licht toe: “Tot nu toe heeft ZTE vier opeenvolgende jaren GTI-Awards ontvangen. Deze onderscheidingen bewijzen ZTE’s doorlopende innovatie en drijvende kracht op het gebied van TD-LTE. Deze onderscheiding voor de eWBB-solution is ZTE’s vierde GTI-Award voor ‘Innovatieve Solution en Applicatie’ volgend op eerdere onderscheidingen voor haar TDD/FDD-integratie-solution, Grootschalige Multiple-Input Multiple-Output (MIMO)-solution, en de Comprehensive Uplink Enhancement Solution. Deze solutions zijn niet allemaal ontwrichtend innovatief maar de meesten zijn flexibel en praktisch en lossen de problemen in de bestaande netwerken op. We zijn erg blij om te zien dat deze inspanningen goed worden ontvangen door onze klanten en worden erkend door GTI. In de toekomst zullen we samenwerken met onze partners binnen GTI voor de verdere vooruitgang van de TD-LTE-industrie.”

Als een toonaangevende leverancier van TD-LTE-solutions, heeft ZTE tot aan eind 2016 TD-LTE-proefnetwerken en commerciële netwerken gebouwd voor 102 mobiele exploitanten in 54 landen over de hele wereld, en heeft daarmee klanten bediend in Japan, de Verenigde Staten, India, Indonesië, China, Maleisië, de Filipijnen, Roemenië, Italië en vele andere landen. ZTE zal zich blijvend inzetten voor het leggen van een solide R&D-fundering en industriële structuur voor de ontwikkeling van de TDD-markt en –industrie, en zo de evolutie van TDD-technologie bevorderen voor een betere rol in het 5G-tijdperk.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en zakelijke technologische solutions voor consumenten, serviceproviders, bedrijven en klanten in de publieke sector. Als onderdeel van haar M-ICT-strategie is ZTE toegewijd aan het voorzien in geïntegreerde eind-tot-eind-innovaties voor de levering van uitmuntendheid en waarde nu de telecommunicatie- en informatietechnologiesector samenkomen. Met een notering aan de aandelenbeurzen van Hongkong en Shenzhen (H-aandelencode: 0763.HK / A-aandelencode: 000063.SZ), worden ZTE’s producten en diensten verkocht aan meer dan 500 exploitanten in meer dan 160 landen. ZTE reserveert 10 procent van haar jaarlijkse inkomsten voor onderzoek en ontwikkeling en vervult leiderschapsrollen in internationale standaardisatieorganisaties. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en is lid van de VN Global Compact. Kijk voor meer informatie op www.zte.com.cn.

Mediacontacten:

Margrete Ma

Daniel Beattie

ZTE Corporation

AxiCom

Tel: +86 755 26775207

Tel: +44 (0)20 8392 8071

E-mail: ma.gaili@zte.com.cn

E-mail: daniel.beattie@axicom.com

SOURCE ZTE Corporation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *