H&D Wirelessin RTLS-seurantajärjestelmä saa kiitosta Scanian Smartfactory Labissa

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/494475/H_and_D_Wireless_Logo.jpg )

Viime kuukausina tehtyjen onnistuneiden esittelyjen ja käyttökokeilujen jälkeen H&D Wirelessia (HDW) on nyt pyydetty tekemään tarjous palveluista pilottiprojektissa Scanian tehtailla. Jo kesäkuussa 2017 HDW valittiin sisätiloihin tarkoitetun reaaliaikaisen RTLS-paikannusjärjestelmän toimittajaksi Scanian konseptitehtaaseen SmarFactory Labiin Södertäljeen.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/494475/H_and_D_Wireless_Logo.jpg )

Viime kuukausina tehtyjen onnistuneiden esittelyjen ja käyttökokeilujen jälkeen H&D Wirelessia (HDW) on nyt pyydetty tekemään tarjous palveluista pilottiprojektissa Scanian tehtailla. Jo kesäkuussa 2017 HDW valittiin sisätiloihin tarkoitetun reaaliaikaisen RTLS-paikannusjärjestelmän toimittajaksi Scanian konseptitehtaaseen SmarFactory Labiin Södertäljeen. Järjestelmä digitoi ja visualisoi prosessit ja identifioi esimerkiksi materiaalin käsittelyn, tuotannon pullonkaulat, tuotantovirran epätasaisuudet ja yllättävät koneiden toimintakatkot.

“Voimme ylpeinä kertoa, että puolen vuoden arvioinnin jälkeen SmartFactory Labissa olemme saavuttaneet tärkeän virstanpylvään yhden maailman merkittävimmän kuorma-autojen valmistajan kanssa: meiltä on pyydetty tarjousta pilottiprojektiin Scanialle. Tiedämme, että GEPS for industry (Griffin Enterprise Positioning Services) -ratkaisumme tuottaa arvoa yritykselle. RTLS-ratkaisuja käyttävät teollisuusyritykset voivat odottaa 20-40 prosentin tarvikkeiden käyttöasteen kasvua ja investoinnin takaisinmaksua 6-12 kuukaudessa. Sama koskee autoteollisuutta”, sanoo Pär Bergsten, H&D Wireless AB:n toimitusjohtaja ja perustaja.

“Scanian SmartFactory Labissa arvioimme uutta tekniikkaa ja uusia ratkaisuja nähdäksemme, mihin ne pystyvät. Lisäksi testaamme tekniikkaa mahdollisimman realistisella tavalla käynnissä olevasta tuotannosta riippumatta”, kertoo Lars Hanson, Scanian SmartFactory Labin projektijohtaja. SmartFactory Lab on uusi tärkeä osa prosessia, jolla otetaan käyttöön uutta tekniikkaa Scanian ja sen tytäryhtiön MAN:n tehtailla ympäri maailman.

GEPS for Industry esiteltiin keväällä 2017, ja se on entisestään vahvistanut ruotsalaisen Swedish H&D Wirelessin asemaa teollisen internetin IoT-ratkaisujen ja nyt myös langattomien reaaliaikaisten paikannusjärjestelmäratkaisujen (RTLS) nopeasti kasvavilla markkinoilla

H&D Wirelessin järjestelmä tukee useita langattomia tekniikoita, kuten UWB, BLE, RFID, GPS, NB-IoT, LTE ja Wi-Fi, ja yhdistettynä turvallisuusprotokollaa, data-analyysiin ja tekoälyyn se voi seurata kaikkea trukeista materiaaleihin, ihmisiin, tuotteisiin ja tuotantoprosesseihin.

Älytehtaiden ja teollisen internetin markkina kasvaa voimakkaasti, ja sen arvon odotetaan olevan yli 225 miljardia dollaria vuonna 2022 (Markets and Markets Research).

Nämä tiedot H&D Wireless AB:n on julkaistava EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksen mukaan. Tiedot julkaistiin yllä lukevan tahon ja yhteyshenkilön toimesta klo 8.30 CET 23.2.2018.

Tietoja H&D Wirelessista:

H&D Wireless on ruotsalainen teollisen internetin (IoT) pilvi- ja -alustajärjestelmien toimittaja. Yrityksen Griffin IoT -pilvialusta on kattava järjestelmäratkaisu, johon kuuluu laadukkaita langattomia moduuleja, pilvipalveluja sekä analysointi-, tekoäly- ja älypuhelinsovelluksia älykotien ja yritysten käyttöön. Vuodesta 2016 yritys on tarjonnut Griffin Enterprise Positioning Service (GEPS ™) -pilvipalvelua fyysisten kohteiden sijainnin sisätilaseurantaan yritysten prosesseissa. Se lisää prosessien joustavuutta, tehokkuutta ja voittoa. Vuonna 2009 perustettu H&D Wireless on yksi Ruotsin nopeimmin kasvavista ja palkituimmista IoT-yrityksistä, joka on toimittanut maailmanlaajuisesti jo yli 1 100 000 langatonta tuotetta IoT- ja M2M-ratkaisuihin. H&D Wireless on listattu joulukuussa 2017 Nasdaq First North -pörssiin. Vuonna 2016 ja 2017 tehdyt lähes 70 miljoonan kruunun pääomalisäykset ovat mahdollistaneet investoinnit tutkimukseen ja teollisuusuuden digitalisoinnin eli Industry 4.0:n ja Smart Factoryn ratkaisujen kehittämiseen. Yhtiön Certified Adviser: FNCA Sweden AB.

Tietoja Scaniasta:

Scania on maailman johtaja kuljetusratkaisujen tarjoaja. Yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa kuljemme kehityksen kärjessä kohti kestävää kuljetusjärjestelmää. Vuonna 2016 toimitimme 73 100 kuorma-autoa, 8 300 linja-autoa ja 7 800 teollisuuden ja laivojen moottoria asiakkaillemme. Nettomyynti ylsi lähes 104 miljardiin kruunuun, josta noin 20 prosenttia oli palvelumyyntiä. Scania on perustettu vuonna 1891, ja nyt se toimii yli sadassa maassa ja työllistää noin 46 000 ihmistä. Tutkimus ja kehitys on keskitetty Ruotsiin, ja sitä tehdään myös Brasiliassa ja Intiassa. Tuotanto tapahtuu Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasia, ja Afrikassa, Aasiassa ja Euraasiassa on alueelliset tuotantokeskukset. Scania on osa Volkswagen Truck & Bus GmbH:ta. Lisätietoa: http://www.scania.com

SOURCE H&D Wireless AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *